fbpx

Lelystad Rib Experience

Lelystad Rib Experience is specialist in het organiseren van RIB-vaartochten. Met hun RIB's kunnen ze op maat gemaakte dag(deel)programma’s samenstellen voor bijna ieder budget vanuit Lelystad Haven langs de Nederlandse wateren.

Lelystad Rib Experience is specialist in het organiseren van rib-vaartochten. Met hun rib's kunnen ze op maat gemaakte dag(deel)programma’s samenstellen voor bijna ieder budget vanuit Lelystad Haven langs de Nederlandse wateren.

De RIB boot geeft mensen die van snelheid en avontuur houden de mogelijkheid om zich toch met comfort én op een unieke manier over het water te verplaatsen.

Deze unieke experience begint in de haven van Lelystadhaven, bij Club Port Side. Vanuit hier hebben we een makkelijke verbinding naar de Marker Wadden, Amsterdam, de Noord-Hollandse kustplaatsen, Marken, het IJsselmeer en de Randmeren.

Het gevoel dat je krijgt als je met ruim 90 kilometer per uur over het water raast, is een unieke ervaring. De adrenaline raast door je lichaam.

Het interieur van onze RIB is zodanig uitgerust dat de hoogste golven getrotseerd kunnen worden. De enorme wendbaarheid in combinatie met de vele pk's geven een gevoel dat je niet snel weer zult ervaren.

Bij terugkomst kun je, indien gewenst, genieten van een heerlijk diner of arrangement in samenwerking met Club Port Side.


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels