fbpx

#Loods32

#LOODS32 is een tentoonstellingsruimte voor experimenten in de kunst. #LOODS32 een verbinding tot stand brengen tussen kunstenaars uit binnen en buitenland en de Flevolandse bevolking. #LOODS32 beschikt daarvoor over een grote industriële hal met een groen en omsloten buitenterrein in Lelystad, op steenworp afstand van het historische hart van Flevoland. Minimaal 4 keer per jaar organiseert #LOODS32 tentoonstellingen met kunstenaars uit Lelystad en daarbuiten. #LOODS32 staat open voor alle vormen van beeldende kunst.

#LOODS32 is een tentoonstellingsruimte voor experimenten in de kunst. Ontstaan uit een initiatief van beeldend kunstenaar Iris v’t Bosch en mede mogelijk gemaakt door Krol Vastgoed wil #LOODS32 een verbinding tot stand brengen tussen kunstenaars uit binnen en buitenland en de Flevolandse bevolking. #LOODS32 beschikt daarvoor over een grote industriële hal met een groen en omsloten buitenterrein in Lelystad, op steenworp afstand van het historische hart van Flevoland. Minimaal 4 keer per jaar organiseert #LOODS32 tentoonstellingen met kunstenaars uit Lelystad en daarbuiten. Bovendien is #LOODS32 een proeftuin voor experimenten waar kunstenaars en gastcuratoren de vrijheid krijgen om de grenzen te verkennen van wat ze aan kunnen en willen laten zien.
#LOODS32 staat open voor alle vormen van beeldende kunst.

Openingstijden

Openingstijden tijdens exposities zijn: DO / VR 15 tot 18 uur ZA / Zo 14 tot 17 uur Verdere openingstijden op afspraak info@loods32.com

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels