fbpx

Manege Lelystad

Houd je van paarden? Dan moet je bij manege Lelystad zijn! De manege is te vinden in een bosrijke omgeving en telt zo’n 35 manegepaarden en -pony’s.

Dé manege voor paardenliefhebbers

Houd je van paarden? Dan moet je bij Manege Lelystad zijn! De manege is te vinden in een bosrijke omgeving en telt zo’n 35 manegepaarden en -pony’s. Kijk voor een impressie eens naar de smoelenboek op hun website! Groot of klein, beginnend of gevorderd, iedereen kan bij ze terecht voor plezier, ontspanning en goede paardrijlessen. 

Alles voor paarden

Manege Lelystad is van alle markten thuis. Zo verzorgen ze paardrijlessen, ponyrijlessen en zijn ze een pensionstalling voor paarden en pony's.

Ze zijn een 4-sterren en 'veiligheid gecertificeerde' F.N.R.S. (Federatie van Nederlandse Ruiter Sportcentra) manege. Natuurlijk wordt er lesgegeven door gediplomeerde paardrij-instructeurs.

Paardrijden voor jong en oud

Voor de een is paardrijden een lekker uurtje ontspannen en de ander vindt het leuk om in een proef (wedstrijd) te laten zien wat hij of zij heeft geleerd. Bij Manege Lelystad leer je dressuurrijden, springen en buitenrijden. Daarnaast is het mogelijk om je rijbewijs te halen en organiseren ze in de zomervakantie ruiterkampen vanaf 8 jaar.

Voor de allerjongste paardenliefhebbers hebben ze de Guppenclub. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meerijden in de ‘gewone’ kinderlessen. Daarnaast verzorgen ze lessen voor volwassenen. Tijdens de lessen gebruiken ze informatie die onder andere terug te vinden is in de FNRS uitgaven ‘Leer paardrijden met plezier’ en ‘Leer beter paardrijden met plezier.’ Deze en ook de titels ‘Leer buiten rijden met plezier’ en ‘Leer carrousel rijden met plezier’ zijn bij Manege Lelystad verkrijgbaar.

Meer weten?

Manege Lelystad ligt aan de Hoefslag 1, 8219 PV te Lelystad. Ze zijn telefonisch te bereiken via 0320 249 800 of per e-mail: info@manegelelystad.nl. Kijk daarnaast vooral op hun website!

LOCATIE

Manege Lelystad
Hoefslag 1
8219 PV LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels