fbpx

Onze Kamers

Sfeer proeven en smaak waarderen. Onze Kamers is een moderne overnachtingsplek in Lelystad. Omringd door het geluid van vogels. Ons erf is landelijk gelegen, is voorzien van een zwembad en grenst aan een tuinbouw- en wandelgebied.

Sfeer proeven en smaak waarderen. Onze Kamers is een moderne overnachtingsplek in Lelystad. Omringd door het geluid van vogels. Ons erf is landelijk gelegen, is voorzien van een zwembad en grenst aan een tuinbouw- en wandelgebied.

Honden mogen in het direct aangrenzend wandelgebied loslopen en zijn tegen een vergoeding ook welkom in Onze Kamers (indien geen overlast bezorgend, aangelijnd). Groen, ruimte en rust.

In de gemeenschappelijke middenruimte in Onze Kamers is het mogelijk om een zelf meegebrachte ontbijt te nuttigen. Een kleine koelkast is daar beschikbaar voor het bewaren van etenswaren. Bij boeking betaal je voor een kamer exclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting.

Er zijn in totaal 4 kamers. Iedere kamer heeft een heerlijk ruim tweepersoonsbed met topper en natuurlijk materiaal van Naturalmat. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De kamers variëren tussen de 18 tot 22m2 groot. Eén gastenkamer is enigszins rolstoelvriendelijk. Naast de 4 kamers is er een middenruimte. Hier staat een pantry met koffie en thee, een koelkast en zitjes om relaxt te zitten.

Gasten kunnen gebruik maken van een verwarmd buitenzwembad met jetstream (geopend van 1 mei tot medio september). Er is een mogelijkheid om twee kamers tot een unit te maken. Inchecken is vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur.

Tenslotte zijn er voor gasten huurfietsen beschikbaar, zowel met als zonder elektrische ondersteuning. Als u bij ons overnacht is het mogelijk om fietsen te huren. Informeer voor beschikbaarheid: overnachten@onzekas.nl. We hebben fietsroutes beschikbaar.


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels