fbpx

Onze Kas

Op zoek naar een mooi natuurlijk en rustig plekje om te onthaasten met of zonder kinderen? Even een moment voor je of jullie zelf? Dan ben je bij de veelzijdige HorecaKas aan het goede adres! Of kom verwen jezelf bij hun Bed & breakfast.

Welkom bij Onze Kas!
Op zoek naar een mooi natuurlijk en rustig plekje om te onthaasten met of zonder kinderen? Even een moment voor je of jullie zelf? Dan ben je bij de veelzijdige HorecaKas en Bed & breakfast aan het goede adres!

Na 20 jaar te hebben gewoond in Lelystad, was het moment voor de eigenaren Della Chow & Patrick Kok om een gezellige en warme horeca- en overnachtingslocatie neer te zetten in Lelystad. Een onderneming waar je in een zee van licht en ruimte kunt eten, drinken, feesten, trainen, vergaderen en/of overnachten. Even met beide voeten in de polderklei. Ze verwelkomen je graag op de Groene Velden 110 in Lelystad.

HorecaKas
De HorecaKas staat op een prachtige locatie. Je kunt hier terecht voor een koffie/thee, ontbijt, lunch en borrel. Een plek waar je rust beleeft en kan genieten. Lekker buiten op het terras of zittend in de Horecakas. Genieten van het uitzicht en overladen door het zonlicht. Alleen lekker een boek lezen in de fauteuil of met elkaar bijkletsen op de bank of aan één van de tafels. Iets te vieren (babyshower, verjaardagen)? Ook dat kan. Ze hebben daar een speciale ruimte voor. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Aan tafel, maar ook in de speelhoek of straks in de (natuurlijke) speeltuin buiten.

Bed & breakfast
In hun moderne en nieuwe Bed & breakfast kunnen ze acht gasten ontvangen in vier kamers. Ook geschikt voor de zakelijke gast. Van de vier kamers kunnen ook twee grote kamers gemaakt worden. Hierdoor kan een gezin met kleine kinderen in 1 ruimte slapen. Ook is 1 kamer rolstoelvriendelijk. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en een heerlijk verwarmd buitenzwembad. Met jetstream.
Ook mogelijk: doordeweeks aan het werk in Lelystad en ’s avonds op zoek naar een slaapplek in een landelijke omgeving van waaruit je ook even je hardloopschoenen aan kunt doen en een rondje kunt lopen.

Onze Kas hoopt je gauw te verwelkomen op hun heerlijke plek.

Meer weten?

Kijk dan op onzekas.nl of op check hun Facebook pagina.

LOCATIE

Onze Kas
Groene Velden 110
8211 BC LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels