Onze Kas

Op zoek naar een mooi natuurlijk en rustig plekje om te onthaasten met of zonder kinderen? Even een moment voor je of jullie zelf? Dan ben je bij onze veelzijdige HorecaKas en Bed & breakfast aan het goede adres!

Welkom bij Onze Kas!
Yes het is zover! Onze Kas op de Groene Velden 110 heeft haar deuren in juni 2020 geopend.
Op zoek naar een mooi natuurlijk en rustig plekje om te onthaasten met of zonder kinderen. Even een moment voor je of jullie zelf. Dan ben je bij onze veelzijdige HorecaKas en Bed & breakfast aan het goede adres!

Na 20 jaar te hebben gewoond in Lelystad, was het moment voor ons (eigenaren Della Chow & Patrick Kok) om een gezellige en warme horeca- en overnachtingslocatie neer te zetten in Lelystad. Een onderneming waar je in een zee van licht en ruimte kunt eten, drinken, feesten, trainen, vergaderen en/of overnachten. Even met beide voeten in de polderklei. Wij verwelkomen u graag op de Groene Velden 110 in Lelystad.

HorecaKas
De HorecaKas staat op een prachtige locatie. Je kunt hier terecht voor een koffie/thee, ontbijt, lunch en borrel. Een plek waar je rust beleeft en kan genieten. Lekker buiten op het terras of zittend in onze Horecakas. Genieten van het uitzicht en overladen door het zonlicht. Alleen lekker een boek lezen in de fauteuil of met elkaar bijkletsen op de bank of aan één van de tafels. Iets te vieren (babyshower, verjaardagen), ook dat kan. We hebben daar een speciale ruimte voor. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Aan tafel, maar ook in de speelhoek of straks in de (natuurlijke) speeltuin buiten.

Bed & breakfast
In onze moderne en nieuwe Bed & breakfast kunnen we acht gasten ontvangen in vier kamers. Ook geschikt voor de zakelijke gast. Van de vier kamers kunnen ook twee grote kamers gemaakt worden. Hierdoor kan een gezin met kleine kinderen in 1 ruimte slapen. Ook is 1 kamer rolstoelvriendelijk. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en een heerlijk verwarmd buitenzwembad. Met jetstream.
Ook mogelijk: doordeweeks aan het werk in Lelystad en ’s avonds op zoek naar een slaapplek in een landelijke omgeving van waaruit je ook even je hardloopschoenen aan kunt doen en een rondje kunt lopen.
De Horecakas kan ook worden gebruikt voor trainingen, vergaderingen of workshops. Op deze wijze is de Horecakas ook een ideale locatie voor bedrijven.
We hopen je gauw te verwelkomen op onze heerlijke plek. Onze Horecakas is ruim opgezet evenals ons terras. Ga naar www.onzekas.nl en reserveer of kom spontaan langs en reserveer aan de deur!
Onze Kas een warme en prettige plek voor iedereen! Kom genieten. Lekker als moment voor jezelf en/of elkaar en geniet van al het moois om je heen.

Een prachtige sfeerimpressie, meer informatie of reserveren? Kijk dan op onzekas.nl of op www.facebook.com/onzekaslelystad

LOCATIE

Onze Kas
Groene Velden 110
8211 BC LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Museum & Landart
Natuur
Overnachten
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels