fbpx

Poldervers en lekker

Boerderij winkel gelegen in het buitengebied van Lelystad. Verkoop van producten van de boer uit de regio.

Onze producten

In onze boerderij winkel hebben zelfgesneden verse friet. Dit product vacumeren wij zonder toevoegingen waardoor het een week houdbaar is in de koelkast. Naast onze gevacumeerde producten hebben we ook gewone aardappelen, uien, wortels, rode bieten, appels, peren, sappen, jam, eieren, kaas, honing, boerenzuivel, boerenijs, rundvlees, kip, warmgerookte zalm, meel, bakmixen, olijfolie, bier en allerlei seizoensgebonden groente.

Verse Friet.

De verse friet wordt rauw verpakt per 1 kg. En is verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. in het weekend kan het nog wel eens op zijn. Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt? Het is mogelijk om je frietbestelling door te geven via whatsapp (0622353877)

Kaas van de boerderij.

Heerlijk romig van smaak. Gemaakt bij familie Blokland uit Biddinghuizen.

Boerenzuivel

Een echte aanrader! Proef de echte ambacht van dit product. Afkomstig van een melkveebedrijf met zuivelruimte in Raalte. In onze winkel verkopen wij melk, karnemelk, naturel yoghurt, boter, seizoensyoghurt, vanille vla, chipolata vla en seizoensvla.

Rundvlees.

Afkomstig uit Nagele. Vlees zonder kleurstoffen en antibiotica.

OVER ONS.

De boerderijwinkel bevindt zich op een akkerbouw bedrijf in Lelystad. Op het bedrijf worden op een bewuste manier aardappelen, rode en gele uien, wortels, wintertarwe en suikerbieten geteeld. Naast dit akkerbouwbedrijf zijn wij gestart met het maken van verse friet. Dit doen wij van onze heerlijke Agria aardappelen.

Ons bedrijf is niet zomaar een akkerbouwbedrijf. Wij houden ons namelijk bezig met verbrede landbouw. Met de hele familie zorgen wij samen voor het akkerbouwbedrijf. Vader (Martin) en schoonzoon (Lukas) voeren de meest voorkomende werkzaamheden op en rondom het land uit. Wij zorgen ook voor duurzame energie. Dit doen wij met de windmolen die aanwezig is op het bedrijf. Daarnaast leveren wij zorg voor verstandelijk gehandicapte. Hier houd moeder (Sonja) zich mee bezig. En als laatste zorgen wij voor meerwaarde aan onze producten. Dit doen wij door het verwerken van de aardappels, maar ook met het bakken van friet op locatie. Samen met de boerderijwinkel is dit de favoriete bezigheid van moeder (Sonja) en dochter (Nicole).

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze producten of wil je deze zelf verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ben je benieuwd geworden naar onze boerderij winkel? Kom dan een keer kijken. De winkel bestaat uit zelfbediening (zowel pinnen als contant betalen), maar voor vragen of hulp kun je altijd bij ons terecht.

Openingstijden:

maandag: GESLOTEN

dinsdag: GESLOTEN

woensdag: GESLOTEN

donderdag: 9.00 tot 18.00 uur

vrijdag: 9.00 tot 18.00 uur

zaterdag: 9.00 tot 15.00 uur

zondag: GESLOTEN

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes kun je ons volgen op facebook via: Poldervers en lekker.

LOCATIE

Poldervers en Lekker
Lisdoddeweg 52
9219PR Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels