fbpx

Rugzakroute Opsporing verzocht! in Natuurpark Lelystad

(8 t/m 12 jaar) Otter Freekje is verdwenen! Het Natuurpark heeft detectives nodig om erachter te komen wat er met Freekje gebeurd is. Help jij ons uit de brand?

(8 t/m 12 jaar)  Otter Freekje is verdwenen! Het Natuurpark heeft detectives nodig om erachter te komen wat er met Freekje gebeurd is. Help jij ons uit de brand? Gelukkig laten dieren soms sporen achter. Door deze te onderzoeken en onderweg verschillende raadsels en puzzels op te lossen kom je steeds dichter bij de dader. Zo kom je een pootafdruk tegen. Van welk dier is deze? En wie heeft er zitten knagen aan een boom? Je onderzoekt zelfs een braakbal. Het dier dat daar in zit, kan Freekje zeker niet geholpen hebben. Uiteindelijk blijft er maar één verdachte over. Om alle raadsels op te lossen, gebruik je de materialen uit de rugzak. Hierin zitten ook een speurvel en een potloodje om je oplossingen op te schrijven. Detectives die de dader weten op te sporen, ontvangen achteraf een diploma.

De rugzakroute is te verkrijgen en te starten (tijdens openingstijden) bij Bezoekercentrum Natuurpark Lelystad, vlotgrasweg 11, 8219 PP Lelystad. 

Reserveren is voor gezinnen niet nodig, maar voor scholen of kinderfeestjes wel noodzakelijk.

LOCATIE

Natuurpark Lelystad
Vlotgrasweg 11
8219PP Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels