fbpx

SUPPEN (Stand Up Paddling) op het bovenwater

Deze trend die over is komen waaien uit Hawaii gaat het helemaal worden deze zomer. Je speelt met de krachten van het water. Heb je eenmaal je eerste golf gepakt en de power gevoeld van alle energie die daarbij vrij komt, dan wil je meer!

Deze trend die over is komen waaien uit Hawaii gaat het helemaal worden deze zomer. Je speelt met de krachten van het water. Heb je eenmaal je eerste golf gepakt en de power gevoeld van alle energie die daarbij vrij komt, dan wil je meer! Voor suppen heb je een een groot golfsurfboard nodig en een peddel. Eén van de grote voordelen van suppen is dat je in één dag al behoorlijk de beachbink of beachbabe bent. Het grotere board maakt evenwicht houden zo gemakkelijk mogelijk.

Wil je het eens proberen?

Leer onder begeleiding, binnen 1 uur, het suppen onder de knie te krijgen. Na de les mag men zelf nog 1,5 uur suppen op ‘t Bovenwater. De kosten zijn € 35,- p.p. (min. 2 personen) inclusief koffie of thee. Naast ontspannend varen wordt suppen ook als serieuze workout gebruikt. Door met de juiste lichaamshouding te suppen kan men benen, billen, rug, armen en schouders effectief trainen.

Wat doen wij?

Wij verzorgen SUP-les, verhuur en sup-arrangementen voor groepsuitjes. Het is ook mogelijk een clinic of een workshop paddleboarden te volgen als bedrijfsuitje. Waarom suppen? Het is super leuk. Met paddle boarden gebruik je 95% van je spieren. Zonder dat je het door hebt, heb je een geweldige workout. Met Sup-surfen heb je van het begin af veel plezier.

Huren?

Kun je al suppen? Dan is het mogelijk om bij ons een sup-board te huren. De sup-boards zijn duurzaam, snel en erg stabiel.

Meer weten?

Kijk dan op surfschoolparadiso.nl/suppen. Contact opnemen kan via 06-28700632 en info@surfschoolparadiso.nl.

LOCATIE

Surfschool Paradiso
Uilenweg 8
8245 AB LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels