fbpx

Toms Creek Fishing Adventure

Toms Creek is een prachtig vormgegeven park met meerdere visvijvers.

Toms Creek is een prachtig vormgegeven park met meerdere visvijvers midden in het poortgebied van Nationaal Park Nieuw Land ‘De Oostvaardersplassen’, naast recreatieplas ’t Bovenwater en camping ’t Oppertje. Een perfecte locatie voor zowel de visser als de recreant!

Uniek breed visaanbod

Het vispark heeft 15 vijvers op een terrein van 8 hectare. Het park is opgedeeld in de gebieden ‘Oost’ en ‘West’. West is het gedeelte waar het in 2004 begonnen is. Daar zijn de forelvijvers, avonturenvijvers, kwie kwie zwamps en de karpervijver gesitueerd. Gebied Oost is sinds 2021 erbij ontwikkeld. Hier bevinden zich de nieuwe vijvers van Toms Creek; de Big Game, Carp Creek, Catfish Creek en Monster Creek. Grote vijvers met grote vissen van soms wel meer dan 2 meter!

In de shop zijn alle materialen voor het vissen verkrijgbaar. Ook zijn er hengels en materialen te huur. Geen ervaring? Geen probleem! Het enthousiaste team helpt je graag op weg. Ook kun je een viscoach boeken die je alle fijne kneepjes van het vissen leert.

Uitjes en arrangementen

Naast het ruime aanbod aan visactiviteiten zijn er ook andere outdoor activiteiten. Het aanbod is in de loop der jaren flink uitgebreid met verhuur van E-choppers, Wild Games en Clinics. Er is een grote horeca met terras voor een lekker hapje & een drankje. De uitgebreide menukaart brengt voor ieder wat wils. Van ontbijt, lunch en diner tot late night snacks. Ook zijn er voor groepen horeca arrangementen te boeken. Denk aan een uitgebreide barbecue of bijv. Burgers & Beers. Voor een compleet verzorgde dag. Via de QR-codes op de visplekken en picknicktafels over het park kun je je eten en drinken bestellen. Deze bezorgen ze op jouw visplek of picknicktafel.

Park is vrij toegankelijk

Het park is vrij toegankelijk voor bezoekers, wandelaars en fietsers. Vissers dienen vooraf te reserveren via de website. De locatie is goed begaanbaar met een rolstoel. Ook is er een invalidetoilet aanwezig.

Meer informatie?

Toms Creek heeft een mooie website waar informatie te vinden is over alles rondom (het vissen bij) Toms Creek. Kijk daarvoor op www.tomscreek.nl. Actueel nieuws? Volg ze dan op Facebook via www.facebook.com/Tomscreekfishingadventure en op Instagram via www.instagram.com/tomscreek_vispark!

*Toms Creek is het gehele jaar geopend, behalve op de zondagen. De openingstijden bij Toms Creek verschillen per seizoen. Kijk voor de actuele openingstijden en tijdsvakken voor je bezoek daarom altijd op www.tomscreek.nl/openingstijden

Openingstijden

Toms Creek is het gehele jaar geopend, behalve op de zondagen. De openingstijden bij Toms Creek verschillen per seizoen. Kijk voor de actuele openingstijden en tijdsvakken voor je bezoek daarom altijd op www.tomscreek.nl/openingstijden

LOCATIE

Toms Creek Fishing Adventure
Uilenweg 2C
8245 AB LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels