fbpx

Twee-mast brigantijn Bounty

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig en uniek dwarsgetuigd zeilschip. Ervaar op luxe en comfortabele wijze van nu een onvergetelijke GOUDEN EEUW zeilbelevenis waar de wind ons heen brengt.

Zeilschip Bounty

Na een flinke renovatie en verbouwing is Zeilschip Bounty in 2004 opnieuw gedoopt als prachtige twee-mast brigantijn. Dit traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren. Alex & Merilyn van Klaveren zorgen er met hun crew voor dat zowel individuelen als exclusieve groepen uit binnen- en buitenland een onvergetelijke zeilbelevenis ervaren.

Natuurlijk & avontuurlijk Flevoland! Ga mee op ontdekkingsreis.

Ga op ontdekkingsreis en stap aan boord in de Bataviahaven te Lelystad en laat je verrassen door de gastvrije crew. Na ontvangst gooien we de trossen los. Liefhebbers mogen helpen met het hijsen van de zeilen en bepalen van de koers. Speciaal voor de jonge piraten hebben we een heuse schatkist aan boord verstopt en ook zij mogen helpen met het besturen van het schip.

Zeilen waar de wind ons brengt.

Ook de passieve meezeilers mogen op ontspannen wijze genieten van deze ontdekkingsreis.  Met een hapje en drankje in de hand in één van onze lounge kussen kunnen ook zij zich lekker in de watten laten leggen door de professionele Bounty crew. Geniet van de elementen op het water; zon, vrijheid, rust en lekker de wind door je haren. Na deze mooie zeilbelevenis zet je weer veilige voet op het vaste land en stap je blij met voldoening van boord. Dat smaakt naar meer om een volgend avontuur / ander zeilbelevenis thema te ervaren. Uiteraard mag je ook andere mensen uitnodigen om aan boord te verwelkomen.

Bezoek ook het nieuwste stukje Nederland

Eén van de meest bijzondere bestemmingen in Nederland is het bezoek aan de Marker Wadden. Na een prachtige zeiltocht van ongeveer 1 ½ uur komt dan eindelijk het Nieuwe land in zicht! Het grootste natuurlijke herstel project van Europa is binnen handbereik. We leggen aan en stappen van boord. Trek je wandelschoenen aan of trek juist je schoenen uit en voel het nieuwe witte zand van 12.000 jaar oud tussen je tenen op het prachtige strand. Houd je ogen en oren open, want het is ook mogelijk om verschillende zeldzame vogels te spotten, misschien zelfs een pelikaan! Je kan kiezen voor een korte of een langere wandelroute over deze unieke Flevolandse Eilanden. Bezoek de kijkhutten en de uitkijktoren en wandel over de vlonders door en tussen de moerassen. Na deze leuke activiteit voor iedereen, hijsen we de zeilen en varen we weer terug naar de Bataviahaven.

Wil je ook met ons meezeilen? Bekijk; www.zeilschipbounty.nl of neem vrijblijvend contact met ons.

Contact gegevens:

www.zeilschipbounty.nl
Tel: 0320-820204
mail: info@zeilschipbounty.nl

Contactpersonen: Alex & Merilyn van Klaveren

LOCATIE

Bataviahaven
Schoonzicht 404
8242KH Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels