fbpx

Twee-mast brigantijn Bounty

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig en uniek dwarsgetuigd zeilschip. Ervaar op luxe en comfortabele wijze van nu een onvergetelijke GOUDEN EEUW zeilbelevenis waar de wind ons heen brengt.

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig en uniek dwarsgetuigd zeilschip. Ervaar op luxe en comfortabele wijze van nu een onvergetelijke GOUDEN EEUW zeilbelevenis waar de wind ons heen brengt.

Zeil- en trouwschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die zicht perfect leent voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega’s. Bounty verkoopt geen simpel boottochtje, dit schip biedt een unieke zeil belevenis voor jong en oud. Ervaar op een luxe en comfortabele manier hoe men vroeger op authentieke wijze heeft gezeild. Dit kan zowel actief voor de watersportliefhebber, als ook passief voor de mensen die graag op een van de lounge kussens aan dek ontspannen willen genieten van een lekker hapje en/of drankje. Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en biedt voor elke vaartocht een onvergetelijke ervaring.

Gedurende het gehele vaarseizoen organiseert Bounty verschillende cruises en leuke meezeil activiteiten voor individuelen. Kom alleen, met een vriend(in) / collega of in klein gezelschap lekker uitwaaien tijdens de romantische sunset cruise of vaar naar het nieuwste stukje Nederland de Marker Wadden. Bekijk www.zeilschipbounty.nl/events

Het schip is volledig uitgerust met een professionele kombuis. Hierdoor kan het schip ook uitstekend ingehuurd worden voor exclusieve gezelschappen tot max. 50 personen. De gastvrije crew verwelkomt de gasten en is de gehele reis beschikbaar om iedereen het naar hun zin te maken. Aan boord is een mooie bar met rondom uitzicht en zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte om te genieten van de elementen; zon, wind en water. Dit prachtige zeilschip is in te huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden: Een familiedag, verjaardagsfeest of jubileum organiseren of ga op stap met zakelijke relaties, het kan allemaal.

Voor boekingen en meer informatie: www.zeilschipbounty.nl

LOCATIE

Bataviahaven
Schoonzicht 404
8242KH Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels