fbpx

Twee-mast brigantijn Bounty

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig en uniek dwarsgetuigd zeilschip. Ervaar op luxe en comfortabele wijze van nu een onvergetelijke GOUDEN EEUW zeilbelevenis waar de wind ons heen brengt. Zeil- en trouwschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die zicht perfect leent voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega’s. Bounty verkoopt geen simpel boottochtje, dit schip biedt een unieke zeil belevenis voor jong en oud. Ervaar op een luxe en comfortabele manier hoe men vroeger in de oude VOC tijd heeft gezeild.

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig en uniek dwarsgetuigd zeilschip. Ervaar op luxe en comfortabele wijze van nu een onvergetelijke GOUDEN EEUW zeilbelevenis waar de wind ons heen brengt.

Zeil- en trouwschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die zicht perfect leent voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega’s. Bounty verkoopt geen simpel boottochtje, dit schip biedt een unieke zeil belevenis voor jong en oud. Ervaar op een luxe en comfortabele manier hoe men vroeger in de oude VOC tijd heeft gezeild. Dit kan zowel actief voor de watersportliefhebber, als passief voor de mensen die graag op een van de lounge kussens aan dek ontspannen willen genieten van een lekker hapje en/of drankje. Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en biedt voor elke vaartocht een onvergetelijke ervaring.

Het schip leent zich uitstekend voor gezelschappen van 15 tot (maximaal) 50 personen. De crew van het schip is de hele reis beschikbaar, er is een professionele keuken aanwezig en er is genoeg ruimte op het dek om lekker uit te waaien. Dit prachtige zeilschip is te huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden: trouwen, een verjaardagsfeest organiseren of op stap met zakelijke relaties, het kan allemaal. Daarnaast organiseert Bounty gedurende het gehele vaarseizoen per maand verschillende cruises en activiteiten, zoals de Batavialand Opstapdagen.

Voor boekingen en informatie: www.zeilschipbounty.nl


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels