fbpx

Vergaderlocatie Bataviawerf

De Bataviawerf in Lelystad is een prachtig decor voor het organiseren van uw productpresentatie, teambuildingsprogramma, een spetterend feest of een bijzondere vergadering. Hieronder treft u een overzicht van onze beschikbare zalen.

De Bataviawerf in Lelystad is een prachtig decor voor het organiseren van uw productpresentatie, teambuildingsprogramma, een spetterend feest of een bijzondere vergadering. Hieronder treft u een overzicht van onze beschikbare zalen.

Bestevaerkamer

De Bestevaerkamer treft u op de eerste etage aan de achterzijde van het hoofdgebouw. De kamer beschikt over een vast projectiescherm en biedt uitzicht over Batavia Stad. De eerste etage in het hoofdgebouw is alleen te bereiken per trap en is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en/of gasten die slecht ter been zijn. Op de overloop zijn een garderobe en een dames- en herentoilet beschikbaar.

Commandeurskamer
De fraaie Commandeurskamer treft u eveneens op de eerste etage van het hoofdgebouw. De Commandeurskamer kenmerkt zich door een grote eikenhouten tafel in het midden van de ruimte, met daarboven twee werfeigen lampen en biedt een schitterend uitzicht over de werf. U kunt de Commandeurskamer uitstekend combineren met de Bestevaerkamer.

Grote Kajuit op de Batavia *

Denkt u eens aan de Grote Kajuit van het VOC-schip de Batavia als locatie voor uw bijeenkomst. Een plek vol historie, sfeer en status, ideaal voor een intiem diner of vruchtbare vergadering in sfeervolle setting. 
Aan boord van de Batavia zijn geen faciliteiten als toiletten en garderobe beschikbaar, maar hiervoor kunt u in het hoofdgebouw terecht.

Tentoonstellingzaal "De Ruyter"

De tentoonstellingszaal biedt een mooie ruimte voor allerhande bijeenkomsten. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie, lezing of
borrel geven in deze sfeervolle en prachtig aanklede zaal. Het pronkstuk van deze zaal is het imposante houtsnijwerk, dat deel uitmaakt van de
spiegel van de 7 Provinciën.

Filmzaal "Pelsaert"

Filmzaal "De Ruyter" treft u op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en/of gasten die slecht ter been zijn. De zaal beschikt over een eigen projectiescherm en beamer. Het aansluiten van de eigen laptop op de beamer behoort tot de mogelijkheden. In deze zaal zijn tal van verschillende opstellingen mogelijk.

* Deze zalen kunt u alleen inzetten buiten openingstijden of in overleg.

Het is ook mogelijk om bourgondisch te dineren of te borrelen op het dek aan boord van de Batavia. Neem hiervoor contact op met de afdeling reserveringen op telefoonnummer 0320 26 14 09 of stuur een mail naar reserveringen@bataviawerf.nl

Extra mogelijkheden
U kunt aan uw bijeenkomst een
extraatje meegeven voor uw gasten. De Bataviawerf organiseert diverse activiteiten. Van een teambuildingsprogramma, tot losse activiteiten als
workshops knopen, van rondleidingen tot het schieten van de kanonnen tijdens een lancering van uw product of tijdens het zetten van een handtekening bij een nieuw contract of samenwerkingsverband. Klik hier voor meer informatie.


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels