fbpx

Vergaderlocatie Landfort

Vergaderlocatie Landfort is een prachtige vrijstaande villa in boerderijstijl, uitstekend geschikt voor kleinschalige vergaderingen. In een huiselijke en sfeervolle ambiance en een leefruimte met houtkachel, is gelegenheid voor gezelschappen van twee tot acht personen, voor o.a.: vergaderingen, trainingen, cursussen, coaching, teambuilding, presentaties, brainstormsessies en workshops.

Vergaderlocatie Landfort is een prachtige vrijstaande villa in boerderijstijl, uitstekend geschikt voor kleinschalige vergaderingen.
In een huiselijke en sfeervolle ambiance en een leefruimte met houtkachel, is gelegenheid voor gezelschappen van twee tot acht personen, voor o.a.: vergaderingen, trainingen, cursussen, coaching, teambuilding,  presentaties, brainstormsessies en workshops.

Voor uitvalsessies tijdens uw bijeenkomsten of de pauzes kunt u terecht in de royale tuin met meerdere terrassen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u uw vergadering onderbreken en genieten van de divers ingerichte tuin.
Tijdens uw bijeenkomst kunt u genieten van een lunch, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten uit eigen tuin of van streekgebonden bedrijven.

De locatie is rustig gelegen in een mooie groene omgeving op de Landerijen aan de rand van Lelystad en grenst aan het water dat verbonden is met de nabijgelegen Oostervaart.
Via de A6 en het openbaarvervoer is de locatie goed te bereiken.
Met ons motto vergaderen, inspireren en ontspannen is vergaderen bij Vergaderlocatie Landfort echt anders vergaderen.

Openingstijden

Open vanaf 1 april 2014

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels