fbpx

Voorraedt Meeting Center

Lelystad is een nieuwe vergaderlocatie rijker. Deze bevindt zich op de bovenste verdieping van de Copernicusstaete (waar vroeger het Kadaster was gevestigd). Het gebouw ligt aan het stationsplein, met aan de achterzijde de Zilverpark parkeergarage. Dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Lelystad is een nieuwe vergaderlocatie rijker. Deze bevindt zich op de bovenste verdieping van de Copernicusstaete (waar vroeger het Kadaster was gevestigd). Het gebouw ligt aan het stationsplein, met aan de achterzijde de Zilverpark parkeergarage. Dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Voorraedt, een jong softwarebedrijf uit Lelystad, heeft de vergaderlocatie opgezet. Er is erg veel zorg besteed aan de uitstraling. Fraaie kleurstellingen, verlichting en meubels. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer of televisiescherm, evenals wifi. Er is een gastvrouw aanwezig die zorgt voor de koffie, thee en de eventuele de lunch.
Voorraedt gebruikt de vergaderlocatie zelf voor trainingen en bijeenkomsten van gebruikers van haar software. Omdat zij de ruimten niet dagelijks nodig heeft, is het mogelijk om deze te huren. Als u een (digitaal) kijkje wilt nemen, ga dan naar www.vergaderenlelystad.nl


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels