fbpx

Voorraedt Meeting Center

Lelystad is een nieuwe vergaderlocatie rijker. Deze bevindt zich op de bovenste verdieping van de Copernicusstaete (waar vroeger het Kadaster was gevestigd). Het gebouw ligt aan het stationsplein, met aan de achterzijde de Zilverpark parkeergarage. Dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Lelystad is een nieuwe vergaderlocatie rijker. Deze bevindt zich op de bovenste verdieping van de Copernicusstaete (waar vroeger het Kadaster was gevestigd). Het gebouw ligt aan het stationsplein, met aan de achterzijde de Zilverpark parkeergarage. Dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Voorraedt, een jong softwarebedrijf uit Lelystad, heeft de vergaderlocatie opgezet. Er is erg veel zorg besteed aan de uitstraling. Fraaie kleurstellingen, verlichting en meubels. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer of televisiescherm, evenals wifi. Er is een gastvrouw aanwezig die zorgt voor de koffie, thee en de eventuele de lunch.
Voorraedt gebruikt de vergaderlocatie zelf voor trainingen en bijeenkomsten van gebruikers van haar software. Omdat zij de ruimten niet dagelijks nodig heeft, is het mogelijk om deze te huren. Als u een (digitaal) kijkje wilt nemen, ga dan naar www.vergaderenlelystad.nl


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels