fbpx

Waterchalets van Flevo Marina

De luxe waterchalets van Flevo Marina zijn uniek. Ze drijven namelijk in de haven, direct aan het IJsselmeer en op steenworp afstand van het strand. Ook is het een goede basis om vanaf uw chalet de omgeving van Lelystad te leren kennen!

Uniek overnachten
De luxe waterchalets van Flevo Marina zijn uniek. Ze drijven namelijk in de haven, direct aan het IJsselmeer en op steenworp afstand van het strand. In de zon achterover leunend in uw comfortabele terrasstoel kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven! Heeft u slaapplaatsen nodig tijdens een weekendje zeilen met familie en/of vrienden, dan is een chalet ideaal. Ook is het een goede basis om vanaf uw chalet de omgeving van Lelystad te leren kennen. U kunt de chalets voor een week, een midweek of een weekend bij ze huren.

Keuzes..
Er worden verschillende (soorten) waterschalets aangeboden voor uw verschillende behoeften. U heeft onder andere keuze uit:

Waterchalet Lodge (4 personen)
De Lodge heeft een woonoppervlakte van ca. 25 m2 en beschikt over twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer een stapelbed. Deze pittoreske vakantiewoning heeft twee openslaande deuren naar het ruime privéterras.

Waterchalet Flevo (max. 6 personen)
De Flevo heeft een woonoppervlakte van ca. 28 m2 en beschikt over twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden. In het woongedeelte kunnen twee extra slaapplaatsen gecreëerd worden. De vakantiewoning is eigentijds ingericht en krijgt door de patrijspoorten een maritieme uitstraling met prachtig uitzicht op de haven.

Meer weten?
Op www.bestmarine.nl staat een volledig overzicht van de waterchalets, samen met verdere (praktische) informatie, impressiefoto's, reserveermogelijkheden en nog veel meer.
Kijk daarnaast op www.flevomarina.com/drijvende-chalets en op www.facebook.com/BestMarineWaterchalets voor veel meer informatie over deze unieke overnachtingsmogelijkheden op het water!

LOCATIE

Waterchalets van Flevo Marina
Overstag 20
8221 RG LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels