fbpx

Nieuw toeristisch magazine over Lelystad

NIEUWS

donderdag 20 juli 2023

Het nieuwe toeristische magazine over Lelystad is uit! Wethouder Rinze Broekema stapte daarom deze week op de fiets naar restaurant MJ’s om het eerste exemplaar te overhandigen aan eigenaar Jeroen Groot. Het terras van MJ’s staat in het magazine én is onlangs door Misset Horeca uitgeroepen tot het beste terras van Flevoland. Een bezoek en felicitatie waard!

Wethouder Rinze Broekema: “Toerisme is belangrijk voor Lelystad en hoe kun je beter aan bezoekers laten zien wat er te doen is dan via een magazine. Of je er nu zelf woont of te gast bent, er is voor ieder wat wils. En omdat we zien dat Lelystedeling steeds meer recreëren in Lelystad zelf, ontvangen nieuwe inwoners het magazine voortaan ook in het welkomstpakket van de gemeente.”

Verschillende toeristische ondernemers hebben samen met de gemeente meegewerkt aan het magazine. Het zit boordevol inspiratie voor een dagje uit in Lelystad. Met tips van locals, restaurants, fietsroutes, overnachtingsmogelijkheden en meer.

Het gratis magazine ligt bij toeristische informatiepunten en verblijfsaccommodaties. Om het milieu te sparen en voor het gemak is het magazine ook digitaal beschikbaar.