fbpx

Nieuwe Uitagenda Lelystad gelanceerd door Visit Lelystad

vrijdag 26 april 2024

Nieuwe Uitagenda Lelystad gelanceerd door Visit Lelystad

Lelystad bruist elke week van de activiteiten, van levendige evenementen tot boeiende lezingen en inspirerende workshops. Om deze rijke diversiteit aan culturele en sociale gebeurtenissen overzichtelijk te presenteren aan onze inwoners, lanceert Visit Lelystad vanaf deze week de gloednieuwe Uitagenda in de Flevopost.

Visit Lelystad, als onderdeel van de gemeente Lelystad, heeft tot doel de activiteiten van lokale ondernemers en organisaties meer bekendheid te geven en het gemeenschapsgevoel te versterken. De Uitagenda zal wekelijks worden gepubliceerd in de Flevopost en biedt een handig overzicht van alles wat er te beleven is in onze stad.

Vanaf nu kunnen evenementen, lezingen, workshops, festivals en meer kosteloos worden aangemeld voor opname in de Uitagenda in deze krant. Ondernemers en organisaties worden uitgenodigd om hun activiteiten te delen door een e-mail te sturen naar visit@lelystad.nl. Naast de publicatie in de Uitagenda zijn de evenementen ook te vinden zijn op de website van Visit Lelystad (visitlelystad.nl) en worden gedeeld via diverse sociale mediakanalen.


"Met de lancering van de Uitagenda in deze krant willen we de levendigheid van Lelystad nog meer benadrukken en onze inwoners stimuleren om deel te nemen aan de vele prachtige activiteiten die onze stad te bieden heeft," aldus Piet van Dijk, wethouder gemeente Lelystad. "We moedigen lokale ondernemers en organisaties aan om gebruik te maken van deze mogelijkheid om hun evenementen onder de aandacht te brengen van een breed publiek."

Voor meer informatie en om activiteiten aan te melden voor de Uitagenda, neem contact op met Visit Lelystad via visit@lelystad.nl.