fbpx

Ontspan in Lelystad

Na een drukke dag kan je in Lelystad heerlijk tot rust komen. Alleen of samen boek je gemakkelijk een massage of zonnebank. Neem tijd voor jezelf en ontspan in een sauna of ga floaten. Floaten is om te ontstressen. De ultieme ontspanning voor lichaam en geest.

Aestas Beauty & Wellness
Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad ligt het moderne Beautycentre Aestas Wellness & Beauty. Het beautycentre beschikt over een ruime Finse sauna, een kruidensauna en een Turks stoombad. Uiteraard zijn de voetenbaden, de koude stortemmer en het dompelbad niet vergeten. Tevens kunnen bezoekers gebruik maken van de zonnebank en het hydromassagebad! Het
buitenbad is groen omheind zodat bezoekers bij mooi weer streeploos kunnen zonnen.

Weleda City Spa
De Weleda City Spa Lelystad is gevestigd in de wellness van Van der Valk hotel Lelystad. Het is een unieke plek waar je heerlijk tot rust komt. Zodra je bij hun binnenstapt, begint jouw massage of gezichtsbehandeling. Het team is speciaal getraind en kijkt samen met jou waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Bij alle behandelingen gebruiken zij 100% natuurlijke Weleda-producten. De
oliën waarmee zij masseren hebben een basis van pure plantenoliën en de geuren zijn afkomstig van 100% natuurlijke etherische oliën.

Zonnestudio Sunflirt
Wanneer je voor het eerst binnenkomt bij Sunflirt om te gaan zonnen maken zij eerst een analyse van je huid zodat ze kunnen bepalen op welke manier ze met je kunnen beginnen, zodra dat gedaan is maken ze gratis een persoonlijke pas. Bij Sunflirt hoef je geen afspraak te maken. Ze hebben verschillende zonnebanken van marktleider Ergoline, die onderverdeeld zijn in verschillende levels oplopend tot de geavanceerde Sun & Beauty zonnebanken.

 

Massagepraktijk Herodicus

Ben je gespannen, heb je last van je nek of rug of ervaar je stress en rusteloosheid? Dan ben je toe aan ontspanning, even een moment voor jezelf! Bij Massagepraktijk Herodicus ontvang je heerlijke massages in een fijne, schone en rustgevende omgeving, gegeven door een gediplomeerd masseur die de tijd voor je neemt. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Je kan kiezen uit verschillende soorten massages die jou helpen ontspannen, beter te slapen, pijnloos bewegen en je nieuwe energie geven!