fbpx

Podium voor jong, creatief talent: voorronde Kunstbende Flevoland!

NIEUWS

donderdag 11 mei 2023

Kunstbende Flevoland, hét podium voor jong, creatief talent in de regio, staat weer voor de deur. De voorronde van deze jaarlijkse competitie vindt 3 juni 2023 plaats, ditmaal in de Kubus in Lelystad. Voor de deelnemer die zich graag extra goed voorbereidt, is er een nieuwe mogelijkheid: die kan alvorens de voorronde deelnemen aan de try-out avond op 2 juni.

Ook zijn de aanmeldingsvereisten verruimd. Waar vorig jaar iedereen van 13 tot 18 jaar zich kon aanmelden, mag daarnaast in 2023 iedere middelbare scholier zich aanmelden, ook als hij/zij jonger of ouder is. Tijdens de nieuwe try-out avond is er gelegenheid om een soundcheck te doen, een eerste ervaring op het podium op te doen en het optreden tot in de puntjes voor te bereiden. Net als de voorronde vindt de try-out avond plaats in de Kubus in Lelystad.

Vervolgens strijden tijdens de voorronde op 3 juni 2023 de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater en nieuwe categorie Content Creator om een finaleplek op de landelijke finale in Amsterdam. Aanmelden kan als solo-artiest, als duo of in groepsverband. Deelnemen met een bestaande act of creatie is toegestaan, zolang het eigen werk is. Voor meerdere categorieën aanmelden is ook mogelijk.Op de dag zelf is een professionele jury aanwezig. De deelnemers treden op, krijgen feedback, kunnen elkaars optredens bekijken of deelnemen aan een andere leuke activiteit. De aanmeldingen zijn inmiddels geopend en alle creatieve jongeren zijn welkom, van beginner tot gevorderde!

Aanmelden voor de wedstrijd en try-out avond kan tot uiterlijk 21 mei via www.kunstbende.nl.