fbpx

De winactie is helaas voorbij. Bekijk hier een overzicht van de inzendingen!

Deel jouw gouden toeristische tip en win!

Visitlelystad.nl is dé bron van inspiratie voor iedereen die van onze mooie stad wil genieten. Van spectaculaire activiteiten als mountainbiken tot rustgevende wandelingen in de natuur tot de leukste kinderactiviteiten en alles op het gebied van kunst en cultuur, het staat allemaal op deze website.

Wat is jouw favoriete plek in Lelystad?
En toch kan het nog beter, maar daar hebben wij de hulp van Lelystedelingen voor nodig. Jouw hulp dus. Want wie weet er nou beter dan een Lelystedeling wat de mooiste plekjes zijn, waar iedereen een keer geweest moet zijn en wat de toeristische pareltjes zijn? Vandaar dat wij jou en alle andere Lelystedelingen willen vragen om dé gouden toeristische tip voor 2 maart met ons te delen via onderstaand formulier. Zodra alle tips binnen zijn, verwerken wij deze tot een eigen pagina op deze website. Zodat ook anderen zich kunnen laten verrassen en ontdekken hoeveel moois onze stad te bieden heeft.

Win een van de drie excursies naar Marker Wadden
Onder alle deelnemers verloten wij een unieke prijs: een dagje met z’n tweeën naar Marker Wadden. Uiteraard inclusief de overtocht, een overheerlijke lunch en een excursie van een kenner die jou alle ins en outs van dit schitterende natuurgebied kan vertellen. In totaal geven wij drie van deze tweepersoons excursies weg, dus doe mee en wie weet ben jij een van de winnaars!

Reageren kan tussen 16 februari en 2 maart, hierna zullen wij contact opnemen met de winnaars. Op deze actie zijn de actievoorwaarden en privacy statement van toepassing.

 

Actieformulier

Ik doe mee!

* indicates required
Actievoorwaarden *
Privacyvoorwaarden *

Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.
Op deze actie zijn de actievoorwaarden en privacy statement van toepassing.