fbpx

Shop till you drop

Lelystad heeft verschillende winkelcentra met allen een eigen specialiteit. Ook zijn er in alle centra genoeg mogelijkheden voor een goede coffeebreak of om de dag goed af te sluiten met een etentje.

Stadshart en Lelycentre
Voor de dagelijkse boodschappen en ontspannen ronddwalen heeft Lelystad twee centra: het Stadshart en het Lelycentre. Het Lelycentre is het 'historische' oude centrum van deze jonge stad en heeft naast de boodschappenwinkels ook een aantal luxeproducten. Het Stadshart is het middelpunt van de stad. Na de complete facelift in 2009 heeft het centrum een combinatie van unieke speciaalzaken en grote winkelketens. Kijk op www.stadshartlelystad.nl voor meer informatie en volg ook de Facebookpagina voor leuke acties.

Palazzo

In een stad die zich blijft ontwikkelen, is een woonboulevard geen overbodige luxe. Aan de rand van de stad ligt woonboulevard Palazzo. Een one-stop-winkelcentrum met onder meer woonwinkels, keukenspecialisten, sanitairspecialisten, bouwmarkten en tuincentra. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor in en om het huis. Kijk op www.palazzolelystad.nl voor meer informatie.


Markten & Braderie
Vandaag
Morgen
Dit weekend
Deze week
Kies een datum
Er zijn geen activiteiten gevonden voor deze criteria