fbpx

Bowling Lelystad

Bowlen! De ene is er fanatieker in dan de ander. Ongeacht het resultaat is dit een gezellige bezigheid voor met familie en vrienden. Gelukkig heeft Lelystad daarom de leukste bowling van omstreken, met maar liefst 15 bowlingbanen tot beschikking.

Strike!
Bowlen! De ene is er fanatieker in dan de ander. Ongeacht het resultaat is dit een gezellige bezigheid voor met familie en vrienden. Gelukkig heeft Lelystad daarom de leukste bowling van omstreken, met maar liefst 15 bowlingbanen tot beschikking. Alle bowlingbanen beschikken over een bestelcomputer. Met deze computer kun je zelf je bestelling van drankjes en hapjes aan de bar doorgeven.

Een hapje eten?
Ook dat kan! Bowling Lelystad heeft een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt smullen. Daarbij zijn er ook verschillende arrangementen waar uit gekozen kan worden. Zie daarvoor bijvoorbeeld de pagina over hun restaurant. Let op! Wel even van te voren reserveren.

Meer weten?

Zin om je bowlingschoenen aan te trekken? Op de website van Bowling Lelystad is verschillende soorten informatie te vinden. Onder andere over bowlen, het restaurant, zaalverhuur, tarieven en openingstijden en nog veel meer. Kijk daarnaast ook opĀ hun Facebook pagina voor actuele informatie.

Openingstijden

Openingstijden kunnen wijzigen gedurende de vakantieperiodes en feestdagen. Neem voor uw bezoek een kijkje op www.bowlingcentrum.nl/lelystad/contact

LOCATIE

Bowling Lelystad
Badweg 17
8223 PA LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels