fbpx

Gusto Del Porto

Italiaans eten aan de jachthaven? Het kan in Lelystad! Gelegen in de jachthaven Deko Marina ligt het Italiaanse restaurant Gusto Del Porto.

Italiaans genieten in Lelystad
Italiaans eten aan de jachthaven? Het kan in Lelystad! Gelegen in de jachthaven Deko Marina ligt het Italiaanse restaurant Gusto Del Porto.
Uitbreiding
Gusto Del Porto is een Italiaans specialiteiten restaurant. Na twee succesvolle restaurants in Amsterdam (Gusto Della Cucina Italiana op de Kloveniersburgwal en Gusto Dei Signori op de Herenstraat.) is het restaurant nu ook in Lelystad te vinden! In Gusto Del Porto wordt de smaak van Italië in uw glas en op uw bord geserveerd.
Uitgebreide menukaart
Naast hun restaurant menu, serveren ze ook terras hapjes en hebben ze een diverse wijnkaart. Al deze kaarten zijn op hun website www.gustodelporto.nl te vinden.
Maak onder andere kennis met hun inmiddels beroemde Pasta Parmigiano, dit is spaghetti met tomatensaus geflambeerd in een echte Italiaanse Parmezaanse kaas, aan uw tafel. Geniet van de heerlijke smaak van de Parmezaan met de rijke smaak van de spaghetti.
Thuisbezorgd
Thuis genieten van Gusto del Porto? Ook dat kan! Op bezorging.gustodelporto.nl is hier meer informatie over te vinden.

Meer weten over het restaurant, hun menukaarten, reserveren of veel meer?
Kijk dan op www.gustodelporto.nl of www.facebook.com/gustodelporto of neem contact op met (+31) (0)320 264 531 en info@gustodelporto.nl.

LOCATIE

Gusto Del Porto
Parkhaven 9
8242 PE LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels