fbpx

Man met de baard

Wij zijn een koffiebranderij en thee-pakkerij gevestigd in Lelystad.

Bij Man met de Baard draait alles om meer dan alleen maar koffie en thee. Diep geworteld in onze missie is het streven om mensen die moeite hebben om in de samenleving mee te draaien, kansen te bieden voor persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is helder: deze individuen begeleiden naar een succesvolle overgang naar het bedrijfsleven of op zijn minst een gevoel van voldoening schenken.

De essentie van ons bedrijfsbeleid en onze werkwijze is gebaseerd op deze sociale verantwoordelijkheid. We geloven in het creƫren van een gemeenschap waarin de groei van elk individu wordt aangemoedigd en mogelijk gemaakt. Hier begint het bredere verhaal van Man met de Baard: het streven naar inclusiviteit en empowerment.

In het hart van ons bedrijf bevindt zich de branderij, waar we onze eigen koffie branden. Deze ruimte ademt niet alleen de rijke aroma's van vers gebrande bonen, maar ook de belofte van kansen. Het is hier dat we niet alleen bonen roosteren, maar ook individuen begeleiden naar zelfontplooiing. Het roosteren van koffie is de eerste stap in een proces dat verder reikt dan smaken en geuren.

Terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe melanges en smaken, wordt de focus verlegd naar de specifieke kwaliteit van onze producten. Alles, van de herkomst van onze thee en koffie tot het uiteindelijke verpakkingsproces, wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Onze zelfverpakking is niet alleen een praktische stap, maar ook een garantie voor de hoogste kwaliteit die we nastreven.

De reis van onze thee en koffie over de hele wereld benadrukt de globaliteit van ons aanbod. Door verschillende smaken van over de hele wereld te omarmen, bieden we een breed scala aan unieke ervaringen aan onze klanten. Het assortiment wordt niet alleen bepaald door geografie, maar ook door onze constante drang naar uitmuntendheid.

De open deur van Man met de Baard nodigt eenieder uit om de wereld van karaktervolle thee en koffie te ervaren. Het is niet alleen een uitnodiging voor een smaakvolle kop, maar ook voor een gesprek en een moment van samenzijn. Kom gerust een keer langs als je in de buurt bent!

LOCATIE

Man met de baard
Zeilweg 2F
Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels